Trots op resultaten. 

blank

Claudia Kerkvliet is de eigenaresse van Skinflex in Deventer. Ze startte haar bedrijf in 2009. Hiervoor had Claudia administratieve functies, zoals managementondersteuning. Ze vond het tijd voor wat anders. Het idee om te doen wat ze nu doet, had ze al langer. Door een vertrekregeling met haar oude werkgever kon ze hiervoor een studie volgen en kreeg ze een startkapitaal, waardoor een eigen praktijk werkelijkheid werd.

Behandelingen

Bij Skinflex kan je terecht voor: het verwijderen van tatoeages, pigmentvlekken (dit is vaak op handen of in het gezicht), permanente make-up die niet goed is gezet of waar de klant niet meer tevreden over is. Definitief ontharen en huidverbetering met lichttherapie en/of de Skin Roller.

“Sinds kort is de behandeling van acné uitgebreid. Door een combinatie van Intense Pulse Light en Carbon Laser Peeling is er een mooi alternatief gekomen voor de zware medicatie die via huisarts of dermatoloog wordt voorgeschreven. In deze behandeling wordt de huid dieper gereinigd en bacteriën worden gedood en talgkliertjes krimpen.

Er zit geen leeftijdsgrens aan de behandelingen. Mijn oudste klant voor het verwijderen van pigmentvlekken was 92 jaar en mijn jongste klant voor het weghalen van een tatoeage was 15 jaar. Er zitten dus absoluut geen grenzen aan. Tegenwoordig zie je wel veel meer jongere vrouwen, zelfs al vanaf 25, die last hebben van pigmentvlekken. Dit omdat ze een zware pil hebben gebruikt tegen acné. Sommige van mijn klanten hebben er psychisch echt last van.”

Werkwijze

Vroeger werd er door de verzekering wel veel meer vergoed dan nu. In principe zijn het allemaal behandelingen die je zelf moet betalen. Claudia gebruikt verschillende apparatuur voor de behandelingen. De laser: gebruik je bij het weghalen van tatoeages, pigmentvlekken en permanente make-up en ook bij de carbon laser peeling. Ontharen doe je met IPL licht, dat is een andere bundeling van het licht met meerdere golflengtes. Hiermee kun je ook het huidbeeld verbeteren en acné behandelen.

De duur van de behandeling verschilt. “Met pigmentvlekken is de klant snel klaar. In één of twee keer zijn de pigmentvlekken verdwenen. Iemand die aanleg heeft voor pigmentverschuivingen door huidskleur, hoeveelheid zonlicht, hormonenschommelingen komt na een aantal jaren weer terug om het bij te werken. Met het verwijderen van een tatoeage heb je ongeveer 10 behandelingen nodig. Tatoeages kunnen niet terug komen. Je breekt een tatoeage laagje voor laagje af.

Goed gevoel

Het fijne van dit werk is dat je mensen echt kan helpen. Als mensen bijvoorbeeld wenkbrauwen met permanente make up hebben gezet, wat niet goed gelukt is, dan zitten echt in de put, door het te verwijderen, zonder de huid te beschadigen maak je ze weer blij. Maar dat geldt voor alle behandelingen, mensen zijn eigenlijk altijd heel blij en tevreden met het resultaat.” Bij Skinflex worden jaarlijks honderden mensen behandeld. “Belangrijk is dat mijn klanten een goed gevoel bij mij hebben. Als iemand 10 keer een uur bij mij in de stoel zit dan heb je toch hele gesprekken en bouw je een langdurige band op. Ik neem mijn werk heel serieus want je bent wel met de huid bezig. Veilig en kundig werken staat voorop. Ik zeg mensen niet dat een tatoeage gegarandeerd met 10 behandelingen weg is, bij veel mensen is dat wel zo maar je kan dat nooit van te voren met 100% zekerheid zeggen. Mensen waarderen die eerlijkheid ook heel erg. Als mensen klaar zijn met de behandeling bijvoorbeeld het verwijderen van een tatoeage stappen ze vaak over op een andere behandeling van definitief ontharen. Dat is een teken dat ze zich over het algemeen prettig voelen hier en dat ze mij vertrouwen.”

Trots

Ik ben trots op de resultaten die ik heb neergezet. Ik behandel met veel passie en plezier mijn klanten Geen dag is hetzelfde en geen mens is hetzelfde. Ik heb nooit een dag geen zin. In de toekomst zou ik  graag meer opleidingen willen volgen om zo mijn aanbod van behandelingen te kunnen uitbreiden. En misschien in de toekomst mensen erbij.”

Reclame

Veel klanten komen via google, facebook en instagram. Maar mond-op mondreclame werkt het beste. Vooral bij tatoeages zien mensen in de omgeving van de klant vaak dat de tatoeage lichter wordt. Ze zeggen dan dat diegene terug moet gaan naar de tatoeëerder en zo komt het vaak ook dat mensen het er over gaan hebben dat ze hem aan het weg laten halen zijn.

Share This
Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin