Jouw event van A tot Z geregeld

blank

Josje van Buuren is eigenaresse van Josje Hospitality. Dit bedrijf kunt u inhuren voor het regelen van uw evenement. Ze doen grote evenementen maar ze staan ook op beurzen en verzorgen ook kleine events zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten.

Alles is mogelijk

Josje Hospitality biedt een totaal pakket aan voor het regelen van een evenement. Hoofdzakelijk is dit het leveren van gastdames / -heren maar het ligt maar net aan de opdracht. Er kan heel wat meer geregeld worden. Zoals de hele aankleding van een evenement met bloemen of planten en stoelen bijvoorbeeld. Ook de kleding van de gastdames kan worden aangepast aan de stijl van een event. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tiroler kleding, Sinterklaas- of kerst thema, champagne dames, etcetera. Als je Josje Hospitality inhuurt, bespreekt Josje alle mogelijkheden met je. “In principe kan je echt van A tot Z bij mij terecht. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf. Iedereen is welkom en er is voor mij geen verschil tussen mensen. Elke opdracht moet een geslaagd evenement opleveren.”

Hoe het balletje ging rollen

Hiervoor was Josje vertegenwoordigster van sportmerken. Toen ze kinderen kreeg, moest ze daar mee stoppen. Daarna heeft ze als receptioniste gewerkt bij een autobedrijf in Deventer. Dat was niet helemaal haar ding. Aangezien ze ook als mannequin had gewerkt, belde ze haar oude modellenbureau op. Daar mocht ze weer modeshows voor lopen en zo is ze iemand tegengekomen die gastvrouw was bij FC Twente. Die vroeg of Josje dit ook niet wilde gaan doen. En zo is het balletje gaan rollen. Na FC Twente kwamen Go ahead Eagles en Pec Zwolle. Die hebben ook allemaal weer klanten en zo is het begonnen.

Alles voor een geslaagd event

Ze vindt haar werk ontzettend leuk. “Het is mij allemaal maar overkomen. Ik had dit nooit verwacht. Ik ben ontzettend trots op mijn team. Een gastvrouw kan twee mensen, die elkaar zakelijk nodig kunnen hebben, aan elkaar koppelen. Door de gastdames en aankleding van een event wordt een groot deel van de sfeer bepaald.”

Goed gevoel

“Ik vind niks fijner dan het andere mensen naar de zin te maken. Daar word ik gelukkig van. Elke opdracht vind ik weer even leuk en spannend om te doen. Als mensen voor mijn bedrijf kiezen, geef ik echt mijn hart aan de opdracht. Ik wil niks liever dan dat het feest of event slaagt. Ik kies voor een hele persoonlijke benadering. Een klant moet voor mij kiezen als hij een goed gevoel bij mij en mijn mensen heeft.”

Toekomst

De toekomst van haar bedrijf ziet Josje niet anders voor zich dan hoe het nu is. “Je denkt wel eens moet je groeien als bedrijf, groter worden? Maar ik ben blij met hoe het nu gaat. Ik leef met de dag.”

Internet

“Internet is het visitekaartje van je bedrijf. Ook social media is erg belangrijk omdat je daarmee veel mensen kunt bereiken en een groot netwerk kunt opbouwen.”

Share This
Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin