Kwaliteit geven is kwaliteit krijgen. 

blank

Alexandra Post is de eigenaar van Almax Dance Center Deventer. Almax biedt verschillende dansstijlen: Showdance, Hip hop, Klassiek ballet, Zumba, Breakdance, Spitzen en Jazz. Bij Dansschool Almax werken, behalve Alexandra, nog 3 dansdocenten die ook allemaal een professionele dansopleiding gevolgd hebben. Almax heeft 2 locaties in Deventer. Bij Almax dansen meer dan honderd leerlingen.

Doen wat ik wil

Alexandra volgde zelf in de Oekraïne een 9-jarige dansopleiding, die ze heeft afgesloten met een Bachelor. (4 Jaar vooropleiding en 5 jaar dans academie). De basis van alle stijlen is klassiek ballet. Daarna aangevuld met verschillende stijlen, zoals modern ballet, folklore dansen en ballroomdansen.
In Oekraïne had Alexandra een hele grote dansschool. “Toen ik naar Nederland ben gekomen heb ik de eerste periode niks met dans gedaan. Ik moest eerst de taal leren en intergreren in de Nederlandse samenleving. Na een jaar ben ik begonnen met werken in andere dansscholen en fitnesscentra. In 2013 besloot ik te doen wat ik wil. Niet wat andere mensen zeggen dat je moet doen. De keus om uiteindelijk ondernemer te worden lag niet ver van mijn droom. Ik heb dan ook deze dansschool vanaf het begin af aan met hard werken en veel inzet opgebouwd.”
Recent in mei 2018 hebben wij middels een wervelende show in de Deventer schouwburg, het vijf jarige jubileum van Almax gevierd.

“Het leuke aan lesgeven is het zien van een groeiend resultaat. Dat je ziet dat mensen en vooral kinderen bezig zijn en heel hard kunnen werken. Almax levert kwaliteit en vraagt 100% inzet van haar leerlingen en dat krijg ik ook.”

Wedstrijddansen

Almax is de enige professionele dansschool in Deventer die op hoog niveau aan wedstrijddansen mee doet. Er zijn 2 wedstrijdgroepen waarvoor je auditie moet doen: Topteam Almax is een groep voor de leeftijd van13 tot en met 16 jaar. Dit team is al 3 jaar op rij Nederlands kampioen in de categorie show dance.
Junior team Almax is voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 13 jaar. Zij zijn al 2 jaar kampioen in hun leeftijdscategorie. “De prijzenkast is met diverse bekers al behoorlijk gevuld maar zo ambitieus als ik ben, betekent dat nog niet het einde.”
Bij Almax kan je ook recreatie dansen “Ook het recreatie dansen is op professioneel en hoog niveau. Wij doen niet 5 jaar lang hetzelfde. Er is wel een programma en er moet wel ontwikkeling zijn.”

Trots

“Ik ben enorm trots op mijn zeer talentvolle leerlingen. Ik ben blij met mijn team en mijn vrienden, die met mij werken en mij altijd steunen. De resultaten die wij gezamenlijk hebben behaald, liegen er dan ook niet om. Wij bestaan pas 5 jaar waarvan wij al 3 jaar op rij kampioen zijn. Ik vind het leuk dat als wij ergens op een wedstrijd aankomen, onze tegenstanders denken: Nee, weer Almax. Allemaal op een leuke manier natuurlijk. Daar ben ik trots op.”

Toekomst

Alexandra’s droom voor de toekomst is het hebben van een eigen ruimte voor haar Dance Center. Nu huurt ze de danszalen.
“Voor de toekomst zou ik het heel leuk vinden als Almax een opleidingsbedrijf wordt. Dat nieuwe dansdocenten hier een MBO opleiding kunnen volgen.”

Internet

“Internet gebruik ik vooral om duidelijke en korte informatie te geven. Verder wil ik de sfeer van mijn dansschool uitstralen door middel van bijvoorbeeld veel foto’s.”

Share This
Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin