Grafisch ontwerp & DTP

Heeft u een nieuw logo of een mooie flyer nodig? IJsselStudio is sterk in het ontwerpen van drukwerk. Wij ontwerpen dit graag voor u. Wilt u drukwerk combineren met uw online verhaal? Geen probleem. Wij maken uw A5 flyer, maar ook een online banner voor uw website of een ander online promotie kanaal. Van oorsprong is IJsselStudio een grafisch bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het maken en ontwerpen van drukwerk.

U kunt bij ons terecht voor ontwerpen van een nieuw logo, visitekaartje, flyers, folders, briefpapier, enveloppen, brochures, magazines, beursmateriaal maar ook voor het opmaken van advertenties.

Ontwerpen van een huisstijl

Het ontwerpen van een huisstijl begint met het ontwikkelen van een logo. Moet deze strak en modern zijn of juist speels met een informeel karakter. Wat zijn de juiste kleuren die bij uw branche passen? Is dat eco groen of juist dat hippe paarse. Wij als grafisch ontwerpers verplaatsen ons in uw bedrijf en maken een ontwerp dat bij u past. Als het ontwerp van het logo door u is goedgekeurd, gaat het ontwerpproces verder. Wij passen dit toe op al uw uitingen, zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, maar ook op uw website, zodat het een herkenbaar geheel wordt.

Van tekst tot beeldmateriaal

Drukwerk heeft natuurlijk tekst en beeldmateriaal nodig. Daar kunnen wij u prima mee verder helpen. Komt u er niet uit met de tekst voor uw flyer? Wij schrijven graag een commerciële tekst voor uw product of dienst.

Is beeldmateriaal een probleem? Gelukkig hebben wij een stockfoto archief van meer dan 35.000 afbeeldingen. Zit daar nu net niet de juiste foto of illustratie bij? Dan kunnen wij deze fotograferen met onze eigen mobiele fotostudio of wij maken een mooie professionele foto op locatie.

Door alles in eigen huis te doen, handelen wij snel en zijn niet afhankelijk van derden en dit werkt in uw voordeel, zowel in de snelheid als in de prijs.

Prijslijst GRAFISCH ONTWERP & DTP

DTP
Prijs per uur
€ 32.50
Grafisch ontwerp
Prijs per uur
€ 47.50
Logo ontwerp € 140.00
Huisstijl ontwerp
Logo, Visitekaartje, briefpapier, Enveloppen en een
A5 flyer.
€ 260.00

Spoed opdrachten

Heeft u snel een ontwerp nodig, dan bent u bij ons aan het goede adres. Vaak kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur leveren. U heeft ook de mogelijkheid om naast de ontwerper achter de computer te zitten in onze werkplaats in Deventer. Dit kan alleen op afspraak. Wat uw grafische wensen ook zijn, vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan. U kunt dit telefonisch doen maar ook via het volgende formulier. Wij helpen u graag verder.

Share This
Chat openen
1
IJsselChat
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?

Edwin